Videotuotanto

Laadukkaat videot pienille ja suurille yrityksille.

Esimerkkejä tekemistämme projekteista

Kevyt somevideo

Hinta n. 850€

Kevyelläkin videotuotannolla voit saavuttaa mahtavia tuloksia! Kevyt videotuotanto on sosiaaliseen mediaan optimoitu video esimerkiksi yrityksen palveluista.

Yritysvideo

Hintaluokka: 2500€

Esittele yrityksesi toimintaa, palveluita, tuotteita sekä henkilöstöä helposti videolla. Projektin hinta määräytyy mm. videon pituuden, kuvauspäivien sekä editointimäärän perusteella.

Katso video

Mainosvideo

Hintaluokka: 1500€

Näyttävä mainosvideot sosiaaliseen mediaan, verkkosivuille, tapahtumiin ja telkkariin. Lisää verkkokauppasi myyntiä tyylikkäällä videolla.  

Tuotevideo

Hintaluokka: 2000€

Esittele tuotteen ominaisuudet ja hyödyt helposti videolla. Laadukas tuotevideo on tehokas työkalu esimerkiksi messuilla ja muissa tapahtumissa. Hyvää tuotevideota voi soveltaa myös yrityksen markkinointiin sekä koulutukseen. Tuotevideon hintaan vaikuttaa paljon kuvauksen monimutkaisuus sekä editoinnin määrä.

Tapahtumavideo

Hintaluokka: 5000€

Taltioimme tapahtumat joko dokumentaarisesti tai videoimalla yleistä tunnelmaa. Sosiaalinen kuvaaja saa myös tapahtuman yleisön rentoutumaan jolloin lopputuloksesta tulee luonnollinen. Pönöttävät tapahtumavideot saavat jäädä historiaan! 

Ilmakuvaus

Hinta n. 2500€

Teemme ilmakuvausta sosiaalisen mediaan, TV-käyttöön, maa- ja metsätalouteen sekä verkkosivuille. Ilmakuvausprojektit ovat vieneet meitä ympäri maailman, vuoristoista suurin kaupunkeihin. 

Mikäli tarvitset videoita kertaluontoisesti tai olet etsimässä itsellesi pidempiaikaista yhteistyökumppania, niin olemme valmiina apuun!

1.

Videon suunnittelu

Videotuotanto alkaa suunnittelulla. Kun videolle asetettu tavoite ja kohdeyleisö on selvillä, on helpompi suunnitella ja toteuttaa vaikuttavaa sisältöä.

2.

Videon kuvaukset

Tuotanto on videotuotannon näkyvin osa. Videokuvaaja kuvaa ja äänittää videon asiakkaan kohteessa tai erikseen varatussa tilassa,
esimerkiksi studiossa.

3.

Videon editointi

Kuvattu video- ja äänimateriaali editoidaa kokonaisuudeksi. Pääset kommentoimaan ja tekemään haluamiasi muutoksia online-työkalun avulla. 

4.

Videon julkaisu ja toimitus

Toimitamme videon käyttöösi haluamassasi muodossa. Meillä on yli 15 vuoden kokemus videoiden julkaisemisesta ja avustamme kumppaneitamme siinä. Näin videotuotannosta saadaan mahdollisimman suuri hyöty irti.

Olemme päässeet tekemään yhteistyötä näiden
mahtavien asiakkaiden kanssa.

ar films oy videotuotanto referenssi tekniikan maailma logo
ar films oy videotuotanto referenssi storm motor logo
ar films oy videotuotanto referenssi alfa tv logo
ar films oy videotuotanto referenssi ktm logo
ar films oy videotuotanto referenssi michelin logo
ar films oy videotuotanto referenssi nankang logo
ar films oy videotuotanto referenssi x promotions logo
ar films oy videotuotanto referenssi ttm factory logo